Why Social Selling en Online Marketing?

Social Selling is de meest succesvolle salesactiviteit nu de salesprocessen voor bijna 60% digitaal verlopen. Digitaal Accountmanagement en het afstemmen van Marketing en Sales levert Social Selling Succes op. Online Marketing is de aanjager voor de reputatie en de salesleads.

Het opleiden en begeleiden is altijd incompany, afgestemd op de marktbewerking en met docenten uit de praktijk. Met het grote voordeel dat alle kennis van alle Social Media en Online Marketing platformen beschikbaar is op één plek (incompany en online).

Ook hier weer een zoektocht waarbij uiteindelijk de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN, onderdeel van Lloyd’s Register) als partij naar boven kwam die cursussen met minder dan 100 contacturen mag certificeren.  De rest is geschiedenis, nu zijn alle Social Media en Online marketing cursussen beschikbaar op één plek. Met als kers op de taart onze Social Selling Expert certificering. Alle docenten zijn expert op hun vakgebied.

Claudy van Casteren CEO
CEO | Social Media & Online Marketing

We helpen je met het opleiden maar kunnen je ook begeleiden bij de opstart van je Social Media en Online Marketing activiteiten binnen je eigen organisatie. Keer kennismaken met een kop koffie? bel mij 0657 523 724 of mail c.vancasteren@ceo-business.nl


De zoektocht naar de beste Social Selling en Online Marketing opleider

De zoektocht naar de beste opleider voor jou begint en je steekt veel tijd in gesprekken met allerlei Social Selling en Online Marketing specialisten die allemaal een stukje van je opleidingsvraag in kunnen vullen. Een hele puzzel die vrijwel niet sluitend te krijgen is vanwege de vele verschillende inzichten per Social Selling en Online Marketing specialist waarbij de vraag is of de specialisten ook op kunnen leiden. Ze zijn immers goed in hun vak maar of ze de kennis en kunde ook over kunnen brengen is de vraag. Gelukkig is er een goede optie beschikbaar.


Alle Social Media en Online Marketing cursussen op één plek

CEO heeft alle Social Media en Online Marketing cursussen ontwikkeld inclusief Nederlandstalige Handboeken. Docenten uit de praktijk die de cursussen levendig en aansprekend maken. Cursussen voor beginners en ervaren gebruikers die meer business willen gaan generen met behulp van deze platformen.

Social Media platformen: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pintererst
Online Marketing: Google AdWords (SEA), Google Analytics (SEO), Zoekmachinemarketing

 


Social Selling Expert | PE-Register opleiding

CEO heeft de cursus Social Selling Expert ontwikkeld en laten certificeren door de Stichting Permanente Educatie. (onderdeel van Lloyd’s Register).

Voor salesteams, inbound en outbound, verkopers, accountmanagers, salesdirectors, salesmanagers, marketingmanagers.

 

Alle ontwikkelde cursussen hebben een Nederlandstalig Handboek, zijn futureproof en leveren een directe bijdrage aan de sales- en marketingdoelstellingen. Het grote zoeken is voorbij, de kwaliteit is van hoog niveau en de cursussen zijn praktijkgericht met ervaren docenten uit de praktijk.

Meer weten over de Social Media & Online Marketing cursussen/ Of wil je een gecertificeerd Social Selling Expert worden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065- 117 0 117