Wat EAT jij dit weekend?

Wat EAT jij dit weekend? (3 Social Selling tips)

Een vraag die altijd weer naar voren komt, wat gaan we dit weekend weer eten? Uitgebreid of houden we het simpel? Een gezellig samenzijn of alleen voor de buis met het bord op schoot?

Eten is belangrijk maar EAT is dat ook! EAT is een belangrijke factor in je Social Selling strategie die bepaalt of jij wordt gezien en erkend wordt als de specialist!

EAT staat voor: Expertise, Authority en Trust. Simpel gezegd ben je geloofwaardig, weet je waar je het over hebt en ben je betrouwbaar. Om dit te bereiken is er echter nog een E nodig. De E van Energy.

Natuurlijk top dat je een expertise hebt, autoriteit uitstraalt en te vertrouwen bent. Maar wat nu als niemand dat weet? Om dit te bereiken heb je ook Energy nodig. Oftewel pro-actief en regelmatig actief aanwezig op de voor jouw relevante Social Media platformen.

Ik ben dan zelf ook voorstander van EEAT, Energy, Expertise, Authority en Trust.
Door voldoende Energy te stoppen in je zichtbaarheid, frequentie van communicatie maakt dat je Social Selling inspanningen ook daadwerkelijk worden beloond. Overigens wordt vaak gedacht dat communicatie alleen het posten betreft. Niets is minder waar, 3 tips!

Drie Social Selling tips met het EEAT principe

1. lezen, maak ook reageren op je posts
2. tips geven online
3. kennis weggeven/ delen over je expertise

Geniet van het EEATEN!

Wil je meer weten over hoe je Social Selling in kan zetten om je business naar een hoger plan te tillen en hoe we je daar bij kunnen helpen? Stuur een whatsapp of bel me op 0657 523 724. Mailen mag ook natuurlijk c.vancasteren@ceo-business.nl

Ps, volg ons op LinkedIn https://www.linkedin.com/company/5233572/ dan blijf je altijd up to date.