Twitter Professional incompany cursus

Voor wie: Medewerkers, sales en marketeers die met behulp van Twitter de klanten en prospects willen informeren, bekendheid genereren om zo de verkoopdoelstellingen (eenvoudiger) en sneller te realiseren.

 Hoe: Door middel van Twitter weet je wat er in je branche speelt. Je kunt de bekendheid van je bedrijf vergroten door te communiceren met jouw volgersnetwerk. Daarnaast kan Twitter een deel van je klantenservice overnemen, omdat je snel op vragen kunt antwoorden middels een tweet. Twitter is een van de meest geschikte Social Media platformen om je merk te positioneren en je personal branding te vergroten.

 Waarom: Twitter is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden als nieuwsbron en als communicatiebron. Door de vele targeting mogelijkheden kan je jouw doelgroep aanspreken, informeren en met hun communiceren over hun vragen en doelen.

Vaardigheden: Inrichten van een professioneel bedrijfsprofiel op Twitter, het bouwen van een community en het vergroten van het aantal volgers. Slim in kunnen zetten van hashtags# en Mentions@ in combinatie met Trending Topics. Opbouwen van jouw interesselijsten om zo doelgroepen te voorzien van de juiste informatie.

Resultaat:
Het opbouwen van een community met klanten en potentiële klanten
Het bijhouden van de ontwikkelingen in de branche en bij concurrenten
Het genereren van traffic naar je website
Het vergroten van je naamsbekendheid

Overzicht onderwerpen Twitter Professional incompany cursus
Trends en ontwikkelingen Twitter
Twitter doelstellingen
Twitter bedrijfsprofiel
Zoeken en geavanceerd zoeken
Google ranking
Trending topics
Twitter lijsten/ groepen
Call to action
Twitter ads
Twitter analytics
Twitter Producer (nieuw)

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de incompany cursus een Nederlandstalig Handboek Twitter voor Zakelijk gebruik . Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

Methode Twitter Professional incompany cursus
De Twitter Professional cursus wordt gegeven in een blended leervorm. De deelnemers worden eerst incompany klassikaal opgeleid door ervaren Twitter docent uit de praktijk.

Na de klassikale cursus wordt iedere deelnemer uitgenodigd (voucher) om de Twitter Professional cursus online te volgen. Na het succesvol afsluiten ontvangt iedere deelnemer een Twitter Professional certificaat. De voucher blijft drie maanden geldig.

De maximale groepsgrootte klassikaal incompany is 8 deelnemers, de Twitter Professional incompany cursus omvat twee dagdelen en worden aansluitend gegeven. Het ochtend dagdeel is van 09.30u tm 12.30u, het middag dagdeel is van 13.00u tm 16.00u.

Ben je geïnteresseerd in de Twitter Professional incompany cursus?
Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065- 117 0 117