The Social Selling Experience event

Op 19 maart 2019 zal in Utrecht de 3e editie van het event “The Social Selling Experience” worden georganiseerd.  Dit event is hét jaarlijkse kennis- en netwerk event voor professionals in moderne sales- en marketing. Van 13.30u tm 17.30u, met veel  tijd en ruimte voor kennisdeling en onderling netwerken. 

Het thema van het event is:

“Social Selling = Smart Selling”

Hoe zet je Social Selling om in klinkende munt? Oftewel wat is de bijdrage van Social Selling aan je verkoopsucces? Wat is je doel om Social Selling in te zetten, meer omzet? Meer bekendheid? Gezien te worden als autoriteit in je vakgebied? Hogere klanttevredenheid? Meer betrokken van je klanten bij je ontwikkelingen van je organisatie? Welke Social Selling mogelijkheden zijn van belang voor jouw business? Je krijgt veel tips & tricks te horen die belangrijk zijn voor meer succes! 

Op dit event kunnen sales en marketeers ervaringen en nieuwe inzichten opdoen over Social Selling met sprekers uit de praktijk. Een innovatieve samenstelling van Social Selling sprekers van jonge aanstormende talenten in combinatie met meer ervaren sales & marketeers die de Social Selling transitie al hebben ingezet. Veel Social Selling tips & tricks.

Bonus: hoe zorg je er voor dat je beter wordt gevonden door je klanten en hoe je hoger komt in de ranking van oa. LinkedIn. Waardevolle tips voor je Social Selling Succes. Echt top tips! E

Vanaf nu kun je je inschrijven via Eventbrite, klik op Advance ticket voor het event. Je hebt dan een voordeel van 50 euro! Van 299 euro voor 245 euro ex BTW tot 1 Februari!

Leden van beUnited/ Bitterballenborrel hebben nog een extra voordeel. Klik op Ticket beUnited om je direct in te schrijven! 

Digitale innovatie in sales en marketing met verrassende sprekers!

Sprekers & onderwerpen

Ger Nijkam
p  
Hoe versterkt Digital Marketing en Companybranding commercie?

Manuela Warnar 
Wat kun je met Instagram Business?

Jorrit Drieënhuizen 
Social Selling met LinkedIn en Sales Navigator, succesformule? 

Clément Bauduin 
Wat is de invloed van GDPR/ AVG op Social Selling?

Mic Adam
Social Media en Social Selling leadgeneration, feit of fictie?

Maroesjka De Best van Baarle
Communicatie en Marketing, alignment met Social Selling? 

Claudy van Casteren
Social Selling, hoe Smart is Social Selling?

Netwerken

Maar er is ook voldoende tijd en ruimte voor het uitwisselen van de online sales en marketing uitdagingen met de aanwezige sales en marketeers!

Primeur!

Voor de eerste keer zal de Social Selling Award worden uitgereikt tijdens dit event aan de meest succesvolle Social Selling professional in Nederland.