Digital Business & Social Selling

Hoe zet je Digital Business & Social Selling om in klinkende munt? Wat is de bijdrage van Digital Business en Social Selling aan jouw verkoopsucces? Een goede opleiding is dan ook onontbeerlijk. De Social Selling Competence Monitor geeft inzicht hoe Digital Business en Social Selling het beste past binnen jouw dagelijkse activiteiten.

Je klanten zijn aanwezig en actief op meerdere Social Media & Online Marketing platformen. Belangrijk dat je als sales en marketeer zelf ook aanwezig en actief bent op de voor jouw organisatie relevante platformen.

Social Selling succesfactoren

Je merk staat professioneel in de markt
Je netwerk groeit hard
Je krijgt meer aanvragen
Je beïnvloedt het koopproces positief
Je pipeline is veel beter gevuld
Je verkoopcyclus is korter
Je verkoop rating is beter
Je opdrachten zijn omvangrijker

Social Selling = Smart Selling

Cold calling is not done en in het wilde weg emailen is een van de grootste ergernissen. De GDPR/ AVG wetgeving is hiervan een gevolg. Maar hoe kom je als sales dan aan nieuwe klanten?? Tegenwoordig oriënteert de buyer zich eerst digitaal. De digitale selectie in het aankoopproces maakt de traditionele accountmanager in deze fase bijna overbodig.

Bij de Social Selling Academy kan je terecht met al je Social Media en Social Selling opleidingsvragen! Op één plek en met één aanspreekpunt.

Tijdens de workshops (voorafgaand aan de cursussen) wordt gezamenlijk bepaald op welke Social Media platformen jouw organisatie actief moet zijn. Maar ook hoe je alle online marketing mogelijkheden in kan zetten om beter gevonden te worden en je ranking te verhogen in Google.

Deskundig advies, ervaren en gespecialiseerde docenten uit de praktijk en Nederlandstalige Handboeken als naslagwerk. De incompany cursussen zijn zowel op basisniveau als op gevorderden niveau en worden afgestemd op de sales- en marketingdoelstellingen.

Overzicht incompany cursussen

LinkedIn Professional 
LinkedIn Business
Instagram Business
Facebook Professional
Facebook Business
Twitter Professional
Google Analytics
Google Ads

Social Selling Expert PE- Registeropleiding

De Social Selling opleiding is speciaal ontwikkeld voor sales- en marketing medewerkers die gezamenlijk (alignment) met behulp van Social Selling methodieken en technieken, meer (New) Business willen genereren.

Social Selling Mindset workshop
Social Selling Expert PE-Register opleiding
Social Selling Competence Monitor

Klantenervaringen

Mocht je vragen hebben over de incompany cursussen, mail naar opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065-117 0 117