Social Selling Expert PE-Registeropleiding

Wil jij vooroplopen op de concurrentie en je salesdoelen makkelijker behalen? Wil jij voorbereid zijn op de nabije toekomst? Waar emailmarketing en cold calling vrijwel niet meer in te zetten zijn door de nieuwe (strenge) wetgeving?

De gecertificeerde  Social Selling Expert opleiding  helpt commerciële medewerkers die hun digitale acquisitie- en sales resultaten willen verbeteren met up-to-date vaardigheden op de relevante Social Selling platformen.

Voor sales- en accountmanagers, commerciële medewerkers en medewerkers in klantencontactcenters. Tijdens de cursus leer je hoe Social Selling je in de praktijk helpt om succesvoller te zijn en hoe je de klant optimaal informeert tijdens zijn inkoopproces/ customer journey.

Social Selling Expert PE-Registeropleiding plan van aanpak

In overleg met de opdrachtgever bepalen we samen het opleidingstraject op basis van de sales strategie, vakgebied en voorkennis van deelnemers.

Flexibel aanbod: Naast de verplichte basismodule (theoretisch) heb je de keuze uit Social Media platformen (praktisch).
Kleinschalig: 6 – 8 deelnemers.
Certificaat: PE-Registeropleiding en geregistreerd bij SPEN (Stichting Permanente Educatie Nederland).
Nazorg: Maandelijks een nieuwsbrief met Social Media ontwikkelingen en indien nodig een terugkomdag.

Wat levert de Social Selling Expert PE-Registeropleiding je op?

Het doel van de  Social Selling Expert opleiding is dat je, de voor jouw business relevante, Social Media platformen effectief leert inzetten en zo meer en betere leads (meer omzet) genereert. Ook leer hoe je jezelf en je organisatie professioneel presenteert op de Social Media platformen met als doel je als een betrouwbare- en waardevolle partner te profileren. (Personal Branding, corporate branding)

Wil je je kennis en vaardigheden verbreden en verdiepen op het gebied van Social Selling?
Wil je een officieel- en landelijk erkend  Social Selling Expert certificaat?

Neem dan nu contact op via mail opleidingen@ceo-business.nl
of bel direct naar 065 117 0 117

De Social Selling Expert opleiding bestaat uit zowel een theorie –  als een praktijk gedeelte.

De Social Selling Expert opleiding incompany Theorie

Het eerste deel van de  Social Selling Expert opleiding is de basismodule. De basismodule is theoretisch ingericht en een verplicht onderdeel van de opleiding. De basismodule omvat twee dagdelen. Tijdens deze twee aaneengesloten dagdelen maak je kennis met het succesvolle  Social Selling Expert opleiding model APSS, Awareness–Presence-Sharing–Selling.

Naast de Social Selling theorie ga je aan de slag met vragen en user cases zodat je de theorie snel eigen maakt. Je ontvangt één deelcertificaat.

De Social Selling Expert opleiding incompany Praktijk

Het tweede deel van de  Social Selling Expert opleiding bestaat uit het professioneel leren inzetten van minimaal drie  Social Media platformen. Alle Social Media platform modules zijn praktisch ingericht en de deelnemers gaan direct hands-on te werk. De cursusmodules duren één of twee dagdelen. Wel verwachten we een basisniveau kennis van de meest gangbare Social Media platformen.

LinkedIn Professional
LinkedIn Salesnavigator
Facebook Business
Twitter Leadgeneration
Instagram Marketing
Snapchat Marketing
Pinterest Retail Marketing

Per Social Media platform ontvang je één deelcertificaat.

Het Social Selling Expert certificaat (erkend)

Na het behalen van minimaal vier Social Selling Expert certificaten heb je recht op het officieel erkende Social Selling Expert certificaat van SPEN (Stichting Permanente Educatie, onderdeel van Lloyd’s Register in Rotterdam)

De totale doorlooptijd van de opleiding is circa 6 maanden. Voorafgaand aan de opleiding vormen de Social Selling Awareness workshop en de Social Selling monitor een geïntegreerd onderdeel van de Social Selling PE-Registeropleiding. Het plan van aanpak wordt in een maatwerk opleidingsplan verwerkt.

Meer weten, mail naar opleidingen@ceo-socialmedia of bel direct met 065-117 0 117.