Social Selling Award uitreiking

Tijdens de 3e editie van het event “The Social Selling Experience”, zal voor de 1e keer, de Social Selling Award worden uitgereikt. Vanaf 1 december kan je iemand aanmelden waarvan jij vindt dat hij/ zij de Social Selling Award 2018 verdiend. Het event zal plaatsvinden op 19 maart in Utrecht. De early bird tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

1e Social Selling Award

De Social Selling Award wordt uitgereikt aan degene die de meeste stemmen krijgt en naar de beoordeling van de jury Social Selling het meest innovatief in heeft gezet.

Uniek ontwerp van de Social Selling Award

De Social Selling Award zal ontworpen en handgeblazen worden door glaskunstenaar Anjo Brohm. Kernwoorden zijn: verbinding, menselijk, succes. Elk jaar zal een nieuwe unica worden geblazen, in de stijl van het eerste ontwerp, heb jij nog ideeën? Laat het weten via evenementen@ceo-business.nl

 

 

Zo ontstaat een uniek handgeblazen glaswerk. Dat zal ook het begin zijn van het ontstaan van The Social Selling Award, handwerk en unica voor de winnaar! De eerste schetsen zullen we binnenkort tonen…..keep you posted!

Aanmelden voor Social Selling Award

Wil jij als eerste de Social Selling Award ontvangen? Binnenkort meer over hoe je iemand aan kan melden of hoe je op jou kunt laten stemmen!