Copyright© 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.Social Selling Competence Monitor voor “spot on” opleiden

De gecertificeerde Social Selling PE-Register opleiding is een maatwerk Social Selling opleiding, waarbij de Social Selling Competence Monitor een vast onderdeel is.

De Social Selling PE-Register opleiding heeft een theorie- en een praktijkgedeelte:

Social Selling Expert/ Theorie

Het eerste deel van de Social Selling cursus is de basismodule. De basismodule omvat theorie met veel Social Selling voorbeelden uit de praktijk en is een verplicht onderdeel van de opleiding.

Social Selling Expert/ Praktijk

Het tweede deel van de Social Selling opleiding bestaat uit het commercieel leren inzetten van platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram voor salesleads en business. Minimaal drie platformen die relevant zijn voor de business.

Social Selling Competence Monitor

Met behulp van de Social Selling Competence Monitor worden kennis en vaardigheden van Social Selling, theorie en praktijk, inzichtelijk vastgelegd. Zowel individueel als op organisatieniveau. Deze resultaten dragen bij aan een succesvolle Social Selling opleiding en professionele implementatie van Social Selling in de organisatie.

Tijd en geld besparen door de Social Selling Competence Monitor

Bij deelname aan de Social Selling Competence Monitor beantwoorden sales-medewerkers online een vragenlijst (enquete en nulmeting). Op basis van de resultaten geeft CEO een goed onderbouwd Social Selling opleidingsadvies. De Social Selling opleiding sluit naadloos aan op het bestaande kennisniveau van de medewerkers en de gewenste organisatie salesdoelstellingen. Het tijdsbeslag van de sales is minimaal met maximaal resultaat, door spot-on op te leiden!

Social Competence Monitor

Meer weten over de Social Selling Competence Monitor van CEO ? Mail naar opleidingen@ceo-socialmedia of bel direct naar 065 117 0 117

Voordelen Social Selling Competence Monitor

  1. Direct inzicht in de noodzakelijk digitale Social Selling vaardigheden

  2. Bespaar op directe – en indirecte Social Selling opleidingskosten.

  3. Objectieve meting van Social Selling kennis en vaardigheden.

  4. Maatwerk in Social Selling opleidingstraject op basis van de rapportage.

  5. Hierdoor hogere slagingskans door aansluiting op het niveau van de deelnemers.

  6. Hogere motivatie om het ‘geleerde’ in de praktijk toe te passen.

  7. Hoger rendement en kostenbesparing voor de organisatie.

Social Selling Competence Monitor

De Social Selling Competence Monitor wordt in een online omgeving aangeboden. De Social Selling Competence Monitor bestaat uit een enquête en een nulmeting. De deelnemers ontvangen een gepersonaliseerde uitnodiging per e-mail, met daarin een link die toegang geeft tot de Social Selling Competence Monitor.

De online enquête over de praktische kennis van Social Selling

Om inzicht te krijgen in de ervaringen of meningen op het gebied van Social Selling wordt een online enquête afgenomen over de praktische kennis van Social Selling

De online nulmeting over de relevante Social Selling platformen

Door middel van verschillende vraagvormen wordt een deelnemer bevraagd over kennis en kunde van de voor de organisatie Social Selling relevante platformen (bijv. LinkedIn, Facebook of Twitter). Ieder onderdeel (per platform) bestaat uit gemiddeld 10 vragen.

Professionele rapportage

Wij analyseren de resultaten en verwerken deze in een individueel- en/ of groepsniveaurapportage. Deze rapportage wordt digitaal verstuurd. Tijdens het geplande adviesgesprek, wordt het opleidingsvoorstel voor de Social Selling Expert PE-Registeropleiding besproken met de HR functionaris en of opdrachtgever.