Predikaat Registeropleiding Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN)

Social Media Diploma

Er zijn tal van bedrijven die Social Media en Online Marketing cursussen aanbieden. Als u op zoek bent naar een professionele opleider, ziet u misschien door de digitale bomen het bos niet meer. Hoe weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld? Door te kiezen voor CEO Social Media & Online Marketing uit Haarlem: de enige gecertificeerde aanbieder van Social Media en Online Marketing cursussen. Deelnemers ontvangen naast actuele kennis en praktische vaardigheden een landelijk erkend certificaat


Drie zekerheden van een gecertificeerd Social Media certificaat

CEO Social Media is de enige onafhankelijke gecertificeerde Social Media en Online Marketing opleider van Nederland. Het beschermde predikaat garandeert deelnemers dat zij een Social Media cursus volgen van de hoogste kwaliteit. Onder deskundige begeleiding van professioneel geschoolde en ervaren docenten. De landelijk erkende certificering van de opleidingen bieden drie zekerheden:

  • Onafhankelijke toetsing door de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN).

  • Kwalitatief hoogstaand en up-to-date les- en toetsmateriaal.

  • Een landelijk erkend certificaat.


SPEN waarborgt kwaliteit

Heeft u een opleidingstraject afgerond bij CEO Social Media & Online Marketing? Dan wordt u bijgeschreven in het Abituriëntenregister van CPION: Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. CPION beheert de diverse registers waarin o.a. de SPEN opleidingen na een positief afgesloten toetsing worden opgenomen. Deze opleidingen mogen zich dan ‘Registeropleiding’ noemen. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Nederland B.V.