Online cursussen in je eigen Tijd en Tempo

Naast de incompany cursussen biedt CEO de Social Media & Online marketing cursussen ook online aan. Als standalone cursus die volledig online op elk moment te volgen is in je eigen Tijd en Tempo. Na je inschrijving ontvang je een voucher die toegang geeft tot de online cursus.

 

LinkedIn Professional online cursus

Wil jij ook meer klanten via LinkedIn? Maar heb je geen tijd om overdag een cursus te volgen? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om onze online cursus LinkedIn Professional, op jouw tempo en gewenst tijdstip te volgen. De online LinkedIn cursus leert hoe jij beter zichtbaar wordt en hoe jij jouw netwerk effectief kan uitbreiden. Lees meer..

 

Google Analytics SEO online cursus (Google Marketing Platform)

Voor wie?: Elke ondernemer en marketeer die meer klantbezoeken wil op zijn website. Meer inzicht in waar deze klanten naar op zoek zijn en hoe ze online bij je terecht zijn gekomen. Dit zijn de vragen van elke ondernemer en marketeer om meer omzet te kunnen maken. Je kan deze cursus online volgen in je eigen Tijd en Tempo en wat je leert is direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Lees meer..

 

 

 

 

 

Als learning partner van Thuiswinkel.org is de kwaliteit gegarandeerd en kan je onbezorgd deelnemen aan de online cursussen.