LinkedIn Professional online cursus 

Wil jij ook meer klanten via LinkedIn? Maar heb je geen tijd om overdag een cursus te volgen?

Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om onze online cursus LinkedIn professional, op jouw tempo en gewenst tijdstip te volgen. De online LinkedIn cursus leert hoe jij beter zichtbaar wordt en hoe jij jouw netwerk effectief kan uitbreiden.

Je leert in korte tijd alle presentatie tools om jouw LinkedIn profiel naar een professioneel level te tillen. Gewoon achter jouw eigen laptop, in jouw tijd en alle uitleg in het Nederlands.

“het gaat er niet om wie jij kent maar wie jou kent!”

Klanten zoeken op LinkedIn om te zien wie hun het beste kan helpen. Zorg dat ze jou goed kunnen vinden zodat jij die opdracht binnen kan halen. Investeer daarom in jouw kennis en kunde van LinkedIn!

Overzicht onderwerpen LinkedIn Professional online cursus
LinkedIn introductie
LinkedIn functies
SEO en LinkedIn
Persoonlijk profiel
Netwerk/ Groepen
Bedrijfspagina
LinkedIn content
Do’s en don’ts
Tips en tricks

LinkedIn Professional online cursus
De LinkedIn Professional cursus is Nederlandstalig en kun je helemaal online volgen. Tussentijds worden je vragen gesteld om te checken of je de stof goed genoeg beheerst om naar het volgende onderwerp te gaan. Na het positief afsluiten ontvangt je een LinkedIn Professional certificaat.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, je betaalt slechts 169,- euro ex BTW! Daarvoor heb je een half jaar de tijd om in jouw tijd, en achter jouw laptop, jouw LinkedIn profiel succesvol in te richten voor meer business. En de studiekosten zijn aftrekbaar.

Start nu met de LinkedIn Professional online cursus en haal meer en ook nieuwe klanten binnen. Stuur een mail naar opleidingen@ceo-business.nl zodat je direct aan de slag kan gaan!  Je ontvangt van ons een factuur en na ontvangst van je betaling krijg je de voucher gemaild voor de cursus en kan je inloggen. De voucher is een half jaar geldig vanaf datum van afgifte.

 

 

 

 

 

 

 

van Thuiswinkel.org

 

CEO | Social Media & Online Marketing | Parklaan 94D | 2011 KZ | Haarlem

✆ +31(0)65 117 0117  ✉  opleidingen@ceo-business.nl    www.ceo-business.nl