LinkedIn Professional incompany cursus

Voor wie? Bedrijven en organisaties die zich professioneel willen profileren op LinkedIn en een kwalitatief netwerk op willen bouwen om leads/ klanten te genereren. Hands-on cursus, direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Ben jij en je collega’s wel aanwezig op LinkedIn maar niet actief? Een gemiste kans! LinkedIn is het grootste zakelijke platform in Nederland.

“het gaat er niet om wie jij kent maar wie jou kent!”

 Hoe? Door jouw LinkedIn profiel professioneel in te richten, kan je jouw aanwezigheid vergroten en beter gevonden worden op LinkedIn. Belangrijk is een duidelijke boodschap waarmee jij en jouw jouw bedrijf/ organisatie bestaande- en nieuwe klanten kunnen helpen. De klantentrouw is laag dus zorg dat ze jou goed kunnen vinden, zodat je hen kan activeren jouw bedrijf/ organisatie mee te nemen bij het oplossen van hun vraag.

 Waarom: Klanten gaan eerst onderzoek doen op internet; naar jou, jouw bedrijf en andere aanbieders. Daarvoor moet je wel actief en vindbaar zijn. Jouw LinkedIn profiel is jouw digitaal visitekaartje waarin duidelijk staat waarom ze zaken met jou moeten doen!

 Vaardigheden: Je leert om jezelf en jouw bedrijf zichtbaar en professioneel te presenteren op LinkedIn. Laten zien dat jij de beste partij bent om zaken mee te doen. Een professioneel online visitekaartje dat vertrouwen schept en de gunfactor verhoogd!

Resultaat
: Goede zichtbaarheid op LinkedIn voor bestaande- en nieuwe klanten, een professionele presentatie van jezelf en een professioneel ingerichte bedrijfspagina.

Voorkennis: Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze cursus. Bij grotere groepen wordt vooraf online het kennisniveau van LinkedIn in kaart gebracht.

Overzicht onderwerpen LinkedIn Professional incompany cursus
LinkedIn introductie
LinkedIn functies
SEO en LinkedIn
Persoonlijk profiel
Netwerk/ Groepen
Bedrijfspagina
LinkedIn content
Do’s en don’ts
Tips en tricks

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de incompany cursus een Nederlandstalig Handboek LinkedIn Professional. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

Methode LinkedIn Professional incompany cursus
De LinkedIn Business cursus wordt gegeven in een blended leervorm. De deelnemers worden eerst incompany klassikaal opgeleid door ervaren LinkedIn docent uit de praktijk.

Na de klassikale cursus wordt iedere deelnemer uitgenodigd (voucher) om de LinkedIn Professional cursus online te volgen. Na het succesvol afsluiten ontvangt iedere deelnemer een LinkedIn Professional certificaat. De voucher blijft drie maanden geldig.

De maximale groepsgrootte klassikaal incompany is 8 deelnemers, de LinkedIn Professional incompany cursus omvat twee dagdelen en worden aansluitend gegeven. Het ochtend dagdeel is van 09.30u tm 12.30u, het middag dagdeel is van 13.00u tm 16.00u.

Ben je geïnteresseerd in de LinkedIn Professional incompany cursus?
Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065- 117 0 117