Google Analytics SEO onlinecursus (Google Marketing Platform)

Voor wie?: Elke ondernemer en marketeer die meer klantbezoeken wil op zijn website. Meer inzicht in waar deze klanten naar op zoek zijn en hoe ze online bij je terecht zijn gekomen. Dit zijn de vragen van elke ondernemer en marketeer om meer omzet te kunnen maken.

Je kan deze cursus online volgen in je eigen Tijd en Tempo en wat je leert is direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.

Hoe: Je krijgt direct inzicht in het aantal klanten op je website, welke pagina’s en welke producten/ diensten het meest interessant zijn. Via welke Social Media en of Online platformen je klanten je vinden en via welke kanalen je de meeste omzet binnenhaalt.

Waarom: Om je website steeds beter vindbaar te maken en verbeteringen door te voeren.
Klanten gaan eerst zoeken op internet naar je bedrijf maar ook naar je concurrenten. Zorg dat je website goed online gevonden wordt zodat je de concurrentie voorblijft.

Vaardigheden: Je kunt het klantengedrag en de klantenstromen op je website analyseren en je zichtbaarheid online verbeteren.

Resultaat: Een hoger aantal klanten die langer op je website blijven, de juiste webpagina’s bezoeken en minder klanten die afhaken. Zien op welke tijdstippen je website het meest wordt bezocht en op welke dagen je website het meeste aantal klanten trekt. Meer offerteaanvragen, meer afspraken, meer omzet.

Overzicht onderwerpen Google Analytics SEO onlinecursus:
Instellingen op accountniveau / gebruikersbeheer en filters
Instellingen op property niveau/ trackinginformatie en doelgroep definities
Instellingen op weergave niveau/ kanaal en e-commerce instellingen
Doelen en doelwaarden instellen/ E-commerce metingen
Dasboards inrichten en widgets
Doelgroepen en doelgroep rapporten
Acquisitie en campagnes analyseren
Conversie en e-commerce inzichten
Data begrijpen en bounce percentage
Google Tag Manager
Tips en tricks

Google Analytics SEO onlinecursus

De Google Analytics onlinecursus is Nederlandstalig en kun je helemaal online volgen. Tussentijds worden je vragen gesteld om te checken of je de stof goed genoeg beheerst om naar het volgende onderwerp te gaan. Na het positief afsluiten ontvangt je een Google Analytics certificaat.

Google Analytics SEO onlinecursus kosten
De kosten voor het volgen van de cursus bedragen € 169,- ex BTW.

Wil je de Google Analytics SEO onlinecursus te volgen?
Meld je dan aan via opleidingen@ceo-business.nl Je ontvangt van ons een factuur en na ontvangst van je betaling krijg je de voucher gemaild voor de cursus en kan je inloggen. De voucher is een half jaar geldig vanaf datum van afgifte.

 

 

 

 

 

 

 

 

CEO Social Media & Online Marketing | Parklaan 94D | 2011 KZ | Haarlem

✆ +31(0)65 117 0 117  ✉  opleidingen@ceo-business.nl    www.ceo-business.nl