Google AdWords SEA incompany cursus

Voor wie bestemd: Voor de online marketeer en communicatie specialist die met behulp van Google AdWords de online advertentiemogelijkheden wil optimaliseren, effectief wil targeten en een hoge Google ranking wil bereiken, ook wel SEA | Search Engine Advertising genoemd.

Hoe? Je laat jouw advertenties zien op het juiste moment, op de juiste plaats en aan de juiste personen met de juiste aanbieding.

Waarom? Google AdWords biedt de mogelijkheid om via verschillende campagnes te adverteren. Een groot voordeel van online adverteren is de extreme gerichtheid waarmee je jouw advertenties kan laten zien aan de geïnteresseerde doelgroep en potentiele klanten.

Vaardigheden
kennis over het inzetten van de online advertentie mogelijkheden en inzicht in de kosten voor de online advertentie die worden berekend via een veilingsysteem. Je weet hoe je kunt profiteren van de voordelen van online adverteren in combinatie met de mogelijkheden van Google

Resultaat
De positie van jouw advertentie en de kosten voor deze advertentie worden berekend via een veilingsysteem. Door advertentiebudget te besteden aan een publiek dat uit potentieel geïnteresseerde klanten bestaat, behaalt een advertentiecampagne een hoger rendement (ROI).

Overzicht onderwerpen Google AdWords SEA incompany cursus
De voordelen van Google AdWords
Zoeknetwerk Search Advertising
Display Netwerk
Display Advertising
Video Advertising
Google Shopping
Mobile Advertising
Campagne types
Kwaliteitsscore/ / Click Through Ratio/ Clicks per View
Veilingsysteem Biedstrategieën/ CPC Costs Per Click/ CPM Costs per Mile/  CPA Costs per Action
Dagbudget
AdWords campagne/ Advertentiegroepen/ Advertentie-extensies
Campagne prestaties meten (ROI)

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de incompany cursus een Nederlandstalig Handboek Google AdWords SEA. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer

Methode Google AdWords SEA incompany cursus
De Google AdWords SEA cursus wordt gegeven in een blended leervorm. De deelnemers worden eerst incompany klassikaal opgeleid door ervaren online marketing docent uit de praktijk. Na de klassikale cursus wordt iedere deelnemer uitgenodigd (voucher) om de Google AdWords SEA cursus online te volgen. Na het succesvol afsluiten ontvangt iedere deelnemer een Google AdWords SEA certificaat. De voucher blijft drie maanden geldig.

De maximale groepsgrootte klassikaal incompany is 8 deelnemers, de voucher is maximaal drie maanden geldig. De Google AdWords SEA incompany cursus omvat twee dagdelen en worden aansluitend gegeven. Het ochtend dagdeel is van 09.30u tm 12.30u, het middag dagdeel is van 13.00u tm 16.00u.

Ben je geïnteresseerd in de Google AdWords SEA incompany cursus?
Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065- 117 0 117