Facebook Professional incompany cursus

Voor wie: Iedereen die een bedrijf (meer) online bekendheid wilt geven, door Facebook strategisch en zakelijk in te richten en gebruiken.

 Hoe? De belangrijkste reden om een Facebookaccount aan te maken, is om een relatie aan te gaan met (potentiële) klanten. Mensen zetten Facebook niet in om te kopen of vinden, maar gewoon om dingen te ontdekken. Focus je daarom op Facebook op het verkrijgen van een langdurige relatie. Gebruik Facebook om een verhaal te vertellen en jouw klanten mee te nemen in een beleving.

 Waarom? Facebook is naast zijn eigen platform ook eigenaar van Instagram en Whatsapp. Op deze manier kan Facebook een grote markt aanspreken zonder dat mensen dat direct onder de noemer van Facebook doen.

 Vaardigheden: Je leert de structuur van Facebook kennen en hoe je jouw bedrijfspagina zo efficiënt mogelijk kan inzetten en beheren.

 Resultaat: Je kan zelfstandig aan de slag om via Facebook meer aandacht te trekken voor je eigen bedrijf of organisatie. Je weet hoe je de mogelijkheden die Facebook biedt, zakelijk in kan zetten om jouw netwerk, en daarmee bekendheid, uit te breiden.

 Overzicht onderwerpen Facebook Professional cursus
Trends en ontwikkelingen
Instagram en Whatsapp
Startpagina en de menubalk
Privacy en instellingen
Persoonlijk profiel en tijdlijn
Facebook updates
Persoonlijke statusupdate
Gebruik van een mention (@) en de hashtag (#)
Bloggen op Facebook
Bedrijfspagina maken
Updates en content
Facebook groepen
Facebook Business Manager
Facebook statistieken

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de incompany cursus een Nederlandstalig Handboek Facebook Professional. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

Methode Facebook Professional incompany cursus
De Facebook Professional cursus wordt gegeven in een blended leervorm. De deelnemers worden eerst incompany klassikaal opgeleid door ervaren Facebook docent uit de praktijk.

Na de klassikale cursus wordt iedere deelnemer uitgenodigd (voucher) om de Facebook Professional cursus online te volgen. Na het succesvol afsluiten ontvangt iedere deelnemer een Facebook Professional certificaat. De voucher blijft drie maanden geldig.

De maximale groepsgrootte klassikaal incompany is 8 deelnemers, de Facebook Professional incompany cursus omvat twee dagdelen en worden aansluitend gegeven. Het ochtend dagdeel is van 09.30u tm 12.30u, het middag dagdeel is van 13.00u tm 16.00u.

Ben je geïnteresseerd in de Facebook Professional incompany cursus?
Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-business.nl of bel met 065- 117 0 117