CEO Social Competence Test en Employee Advocacy

CEO Social Competence Test en Employee Advocacy

Overweegt je organisatie het inzetten van Social Media ambassadeurs als visitekaartje voor de organisatie? (employee advocacy)

Wil je daar een bijdrage aan leveren en ben je op zoek naar een passende Social Media cursus of opleiding voor jezelf en je collega’s? En wil je voorkomen dat jij en of jouw collega’s zich ergeren omdat jij de stof al beheerst of dat het tempo voor jouw collega cursisten juist te snel gaat?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij laten je vooraf deelnemen aan onze CEO Social Compentence Test. Aan de hand van de door jouw behaalde score bieden wij je een op maat gemaakte Social Media cursus of opleiding en wordt je door ons opgeleid conform jouw opleidingsbehoefte. Spot on opleiden en meer plezier tijdens de Social Media cursussen/ opleidingen omdat je met gelijkgestemden deelneemt!
Uw voordelen nog even op een rij:

  1. Inzicht in jouw Social Media kennis en kunde door de CEO Social Competence Test;
  2. Deelname aan Social Media cursussen/ opleidingen die naadloos op jouw niveau aansluiten;
  3. Gevorderden krijgen de mogelijkheid  de cursus af te ronden in aanzienlijk minder tijd;
  4. Meer persoonlijke aandacht voor beginnende Social Media gebruikers;
  5. Iedereen heeft na de opleidingen een gelijkwaardig niveau en is klaar voor ambassadeurschap;
  6. Wij bieden gecertificeerde Social Media cursussen en opleidingen met een erkend diploma.

Hierna ben je klaar om als een succesvol ambassadeur aan de slag te gaan en je organisatie op Social Media voor het voetlicht te brengen in jouw eigen netwerk (employee advocacy). Wacht niet langer en laat je organisatie profiteren van het enthousiasme van de ambassadeurs tegen lagere opleidingskosten!

Klik nu op CEO Social Competence Test om snel meer te weten!

Al onze incompany Social Media cursussen en opleidingen zijn onafhankelijk getoetst en gecertificeerd door SPEN en voorzien van het predicaat PE-Registeropleiding. Meer weten? Wij denken graag met je mee over jouw Social Media opleidingsvraagstukken en wat de CEO Social Media cursussen en opleidingen voor jouw organisatie kunnen betekenen. Klik op de link, een afspraak is zo gemaakt!

(Posted by: Claudy van Casteren)